中国网教 网络教育 网络营销在线 > 远程教育 > 考试时间 > 北京交通大学网络教育入学考试专升本英语阅读理解

北京交通大学网络教育入学考试专升本英语阅读理解

责任编辑: 发布日期:2020年12月13日 来源:中国网教 网络教育 网络营销在线

【摘要】这是北京交通大学网络教育入学考试专升本英语阅读理解,文章最后还有参考答案,学习需要不断的练习,为了大家能顺利通过英语入学考试,建议大家题目做完后才对照参考答案。

Mrs. Jones gave music lessons at a school. She had a good voice and enjoyed singing, except that some of her notes, sound like a gate that had been forgotten to oil. Mrs. Jones knew her weakness well, and took every chance she could find to practice these high notes. As she lived in a small house, where she could practice without disturbing the rest of the family, she usually went for a long walk along the country roads whenever she had time and practice her high notes there. Whenever heard a car or a person coming along the road, she stopped and waited until she could no longer be heard before she started practicing again, because she was a shy person.One afternoon, a fast car came up behind her so silently and so fast that she didn’t hear it until it was only a few yards from her. She was singing some of her highest and most difficult notes at that time and as the car passed, she saw an anxious expression come over its driver’s face. The driver stopped his car suddenly, jumped out and began to examine all its tyres carefully. Mrs. Jones didn’t dare to tell him what the noise he had heard really was, so he got back into the car and drove off.

1.How did Mrs. Jones sing ? ______

A.She sang well but she didn’t practice singing hard.

B.She enjoyed singing, but she had a terrible voice.

C.she was a good singer, but she could not sing the high notes well.

D.She sang terribly. She was not a singer at all.

答案:C

2.She went for long walks along the country roads because_______ .

A.she was afraid to disturb the rest of the family

B.she enjoy the country fresh air

C.she live in a small house far away

D.she was afraid to practice the high notes

答案:A

3.The driver stopped his car suddenly and jumped out of it because _____ .

A.he supposed something must have gone wrong with his car

B.he was moved by the pretty voice of Mrs. Jones

C.he wondered what happened to Mrs. Jones

D.he was frightened by the terrible voice of Mrs. Jones

答案:A

4.In fact the noise came from ______ .

A.the small house

B.Mrs. Jones’s voice

C.the tyres

D.the engine of the car

答案:B

5.Mrs. Jones was _____ .

A.a teacher

B.singer

C.musician

D.driver

答案:A

(四)

A long time ago there were no donkeys in Gui Zhou. One day a merchant from another part of the country went there and took a donkey with him . Later the donkey got sick and the merchant left it behind and went on his journey. When the donkey was well again, it ran away into the nearby forest.

The tigers in the forest thought that the donkey was a strange animal and they were afraid of it. Whenever it brayed they all ran away as fast as their feet could carry them.

After a few months, the tigers became friendly with the donkey. They played games with it, but they were still afraid of it.

One day the donkey became very angry, It kicked one of the tigers with its hind legs. The tigers were very surprised. “That must be all it can do when it is angry,” they said. Then all the tigers jumped on the donkey and killed it.

1.Why did the donkey stay in Gui Zhou? Because ______ .

A.he got fat

B.he got tall

C.he got wet

D.he got ill

答案:D

2.Dogs bark, donkeys _____.

A.bray

B.mow

C.say

D.shout

答案:A

3.Who became friendly with the donkey. _____

A.the dog

B.The tigers

C.The lion

D.The cat

答案:B

4.What did the donkey do when he was well again? He went _____

A.to the river

B.to the tree

C.into the forest

D.home

答案:C

5. ______ jumped on the donkey and kill it.

A.All the tigers

B.All the dogs

C.All the cows

D.All the wolves

答案:A

欢迎关注江苏学历网报考中心官方微信

【原创声明】本文内容系中国网教 网络教育 网络营销在线原创,任何单位或个人未经本站书面授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。否则,中国网教 网络教育 网络营销在线将依法追究其法律责任。

在线测评,看看你适合什么学历提升方式?

1、您目前的学历?

2、您的年龄段?

3、您为什么提升学历?

4、您所在的地区是?

手机号码: