中国网教 网络教育 网络营销在线 > 远程教育 > 考试时间 > 北京交通大学网络教育专升本入学考试英语机考试题(2)

北京交通大学网络教育专升本入学考试英语机考试题(2)

责任编辑: 发布日期:2020年12月13日 来源:中国网教 网络教育 网络营销在线

【摘要】这是北京交通大学网络教育入学机考专升本英语试题,主要题型为阅读理解,每道题之后都有参考答案,

(三)

The film that Emma and Nelly 31 the other day was about a spy who would try to steal the secret plans of a new aeroplane engine.32 happened on a small ship which carried only six passengers.

The spy had to get the plans out of the country, so he hid them in a suitcase (手提箱) which belonged to another 33 on the ship. This passenger was a beautiful young woman who was going to visit her parents in Africa. The hero of the film was a handsome young man who34__find the plans.

The ship 35 England one morning in January. It was snowing. After two days the weather became a little warmer and 36 a thick fog. Early on the morning of the third day a large passenger ship ran into the small ship. There was a loud noise. People shouted and many of _37_ ran to the lifeboats.38 were the plans? The hero didn’t know. He looked39 quickly. The young 40 was going to get her suitcase. He wanted to help her so he ran41 her. The spy ran after the hero.

Twenty minutes42 they were all in a lifeboat _43the captain, a sailor and other passengers. Four of them had small brown suitcases. The suitcases __44at the bottom of the boat.

The 45 of the film was about their adventures during the next two days. Of course the hero finally got the plans and the heroine got the hero.

31. A. watch B. watched C. saw D. seen

答案:C

32. A. All B. Which C. What D. When

答案:A

33. A. man B. guest C. travelerD. passenger

答案:D

34. A. would B. should C. had to D. had

答案:C

35. A. got to B. left C. arrived D. reached

答案:B

36. A. have B. had C. there was D. got

答案:C

37. A. them B. whom C. men D. they

答案:A

38. A. what B. where C. how D. which

答案:B

39. A. for B. at C. on D. round

答案:D

40. A. man B. boy C. woman D. child

答案:C

41A.for B.about C.round D.towards

答案:D

42 A.after B.lateC.later D.latter

答案:C

43 A.with B.together C.having D.and

答案:A

44 A.were laying B.were lying C.had laid D.had been laying

答案:B

45 A.another B.other C.rest D.others

答案:C

(四)

What an exciting day it was for Jennifer and Valerie! They had been friends since Grade Three and had  –31 –many of their high school experiences. Now they were driving together to their final high school event. Today was - 32 –day at Laman High School. –33 –they were close friends, they were different in many ways. Jennifer was a fairly –34 –student while Valerie did just enough to get by and was mainly –35 –in a good social life.

“Isn’t it –36 –that we’re all finished?”said Valerie. “I’m really looking forward to having a good time this summer.”

“- 37 –be nice,”Jennifer replied. “I’m afraid I’m going to have to work most of the summer to help pay for my college expenses.”

Jennifer’s parents had only a small –38 –and she had made up her mind to have an occupation in which she could afford all the things her - 39 –could not.

Valerie, - 40 - , came from a fairly well —to-do family. She had little desire to work hard for –41 –she had always taken for granted.

“I really don’t want to go to college for a while,”she –42 - . “My uncle runs a restaurant in the Bahamas and he has –43 –me to spend a year there as a waitress. That should give me plenty of -- 44 –for the beach.”

“It seems –45 –‘ll really be going different ways now,”thought Jennifer.

31. A. learned B. obtained C. remembered D. shared

答案:D

32. A. exam B. sports C. graduation D. working

答案:C

33. A. If B. Because C. Although D. When

答案:C

34. A. diligent B. polite C. active D. favorite

答案:A

35. A. specialized B. relieved C. envied D. interested

答案:D

36. A. certain B. great C. unfortunate D. annoying

答案:B

37. A. Can B. Shall C. Must D. Need

答案:C

38. A. income B. problem C. family D. difference

答案:A

39. A. teachers B. parents C. friends D. relatives

答案:B

40. A. in fact B. in a way C. as a result D. on the other hand

答案:D

41. A. what B. whom C. that D. these

答案:A

42. A. admitted B. complained C. proposed D. screamed

答案:A

43. A. helped B. assured C. invited D. promised

答案:C

44. A. peace B. work C. energy D. time

答案:D

45. A. I B. we C. she D. they

答案:B

(五)

As a child, I was truly afraid of the dark and of getting lost; these fears were very real and caused me some uncomfortable moments.

Maybe it was the strange –31 –things looked and sounded in my familiar room at night that - 32 –me so much. There was never total –33 - , but a streetlight or passing car lights –34 –clothes hung over a chair take on the –35 - of a wild animal. Out of the corner of my - 36- ,I saw the curtains seem to move when there was no –37 - .A tiny sound in the floor would seem a hundred times louder than in the daylight. My –38 –would run wild. And my heart would beat fast. I would - 39 –very still so that the “enemy”would not discover me.

Another of my childhood fears was that I would get lost, - 40 –on the way home from school. Every morning I got on the school bus right near my home _ that was no –41 - . After school, - 42 - , when all the buses were –43 –up along the street, I was afraid that I’d get on the wrong one and be taken to some –44 –neighborhood. On school or family trips to a park or a museum, I wouldn’t –45 –the leaders out of my sight.

31. A. way B. time C. place D. reason

答案:A

32. A. wounded B. destroyed C. surprised D. frightened

答案:D

33. A. quietness B. darkness C. emptiness D. loneliness

答案:B

34. A. got B. forced C. made D. caused

答案:C

35. A. spirit B. height C. body D. shape

答案: D

36. A. eye B. window C. mouth D. door

答案:B

37. A. breath B. wind C. air D. sound

答案:B

38. A. belief feeling C. imagination D. doubt

答案:C

39. A. lay B. hide C. rest D. lie

答案:D

40. A. especially B. simply C. probably D. directly

答案:A

41. A. discussion B. problem C. joke D. matter

答案:B

42. A. though B. yet C. although D. still

答案:A

43. A. called B. backed C. lined D. packed

答案:C

44. A. old B. crowded C. poor D. unfamiliar

答案:D

45. A. leave B. let C. order D. send

答案:B 

欢迎关注江苏学历网报考中心官方微信

【原创声明】本文内容系中国网教 网络教育 网络营销在线原创,任何单位或个人未经本站书面授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。否则,中国网教 网络教育 网络营销在线将依法追究其法律责任。

在线测评,看看你适合什么学历提升方式?

1、您目前的学历?

2、您的年龄段?

3、您为什么提升学历?

4、您所在的地区是?

手机号码: